Call of Duty Ghosts Single Link Iso Full Version



Call of Duty Ghosts Single Link Iso Full Version




cover

Review Indo :
Call of Duty Ghosts adalah Salah satu game FPS terbaru dengan kualitas grafis yang luar biasa dengan gameplay single player dan multiplayer yang sama- sama mengasyikkan . Call of Duty : Ghosts bersetting dalam dunia fantasi setelah kehancuran nuklir di Timur Tengah . Negara -negara penghasil minyak di Amerika Selatan membentuk " the Federation " dalam menanggapi krisis ekonomi global berikutnya dan mereka berencana untuk menyerang dan menaklukkan Amerika Tengah dan Karibia . Antagonis utama permainan adalah Gabriel Rorke mantan tentara Amerika Serikat yang menjadi pengkhianat setelah ditangkap dan dicuci otak , dan sekarang bekerja sebagai salah satu komandan utama untuk Federation .
Review English: 
  This new chapter in the Call of Duty franchise features a fresh dynamic where players are on the side of a crippled nation fighting not for freedom, or liberty, but simply to survive. 10 years after a devastating mass event, the nation's borders and the balance of global power have been permanently redrawn. As what's left of the nation's Special Operations forces, a mysterious group known only as "Ghosts" leads the fight back against a newly emerged, technologically-superior global power. The new Perks system has more perks than were previously available. Every perk has a value from 1 to 5, and you have 8 points to allocate. So for example, choose 4 perks each valued at 2 points a piece, or even 8 perks, each valued at 1. You could also choose to get rid of your secondary weapon and get up to 11 perks

Screenshots
Call of Duty Ghosts Single Link ISo Full Version

Call of Duty Ghosts Single Link ISo Full Version

Call of Duty Ghosts Single Link ISo Full Version

Call of Duty Ghosts Single Link ISo Full Version


Minimum Spek
OS : Windows 7/8 64 bit
Processor : Intel Core2Duo E8200 / AMD Phenom X3
Memory : 6GB (2GB use patch)
Hard disk space : 40GB
VGA : NVIDIA GeForce GTS450 / ATI Radeon HD 5870

Cara Install
1. Mount
2. Install Game
3. Copy crack ke folder game
4. Download patch lalu ekstrak ke folder game
5. Mainkan

Download Game Call of Duty Ghosts [28,59 GB]
http://goo.gl/wG2HyD
Download Patch Call of Duty Ghosts
http://goo.gl/FDoPhe



Call of Duty Ghosts Single Link Iso Full Version


7 Responses to "Call of Duty Ghosts Single Link Iso Full Version"

  1. Balasan
    1. bisa kok bro,,,mungkin kebanyakan yang download,,, supaya bisa gw kasih trik... 1.setelah buka link download ketika ada peringatan No hotlinking, please save our bandwith! tinggal copas aja link berakhiran " .iso " di idm ente,,, trus start download,,,pasti bisa tuh

      Hapus
  2. kok gabisa ya gan ? ane pake IDM kok gabisa di download :v

    BalasHapus
    Balasan
    1. link udah diperbaiki gan,,silahkan dicoba lagi ..

      Hapus
  3. Sedikit tambahan untuk game ini...Spek untuk VGA card harus support direct 11...

    BalasHapus